6 (шест) метални столици

Тип на оглас Се продава
Цена: 4,500 мкд / 72
Локација: Велес, Велес

Столиците се со видливи оштетувања на еко кожата и им е потребно тапацирање. Стегнати се и со многу јака изработка на ногарките. За седење се меки и удобни.

Stolicite se so vidlivi oshtetuvanja na eko kozata i im e potrebno tapaciranje. Stegnati se i so mnogu jaka izrabotka na nogarkite. Za sedenje se meki i udobni.

Информации за огласувачот

Димитар
078205952