3000м2 градежен плац Злокуќани

Тип на оглас Се продава
Цена: 3,720 мкд / 60
Локација: Скопје, Карпош

Продавам градежен плац 3000м2, КО Злокуќани - Општина Карпош. На сликата е означено каде се наоѓа поточно. Плацот може и да се дели, цена е 60е за 1м2.

Prodavam gradezen plac 3000m2, KO Zlokukani - Opshtina Karposh. Na slikata e oznacheno kade se naogja potochno. Placot moze i da se deli, cena e 60e za 1m2.

Информации за огласувачот

Стојче
078380181