2 двоседа екстра зачувани 4 год користени

Тип на оглас Се продава
Цена: 3,199 мкд / 51
Локација: Скопје, Центар

Едниот двосед се продаде - Не се спуштаат, фиксни се, наслонот е висок и удобни за седење, долниот дел е подигнат за убаво да се брише под него.
Цената е за еден. 100 ширина на 170 должина.

Edniot dvosed se prodade - Ne se spushtaat, fiksni se, naslonot e visok i udobni za sedenje, dolniot del e podignat za ubavo da se brishe pod nego.
Cenata e za eden. 100 shirina na 170 dolzina.

Информации за огласувачот

Славе
070440866