1 Машина и 4 печки за тестенини

Тип на оглас Договор
Цена: 155,000 мкд / 2,500
Локација: Валандово, Валандово

Машина за произвотство на тестенини и печки за сушење

Mashina za proizvotstvo na testenini i pechki za sushenje

Информации за огласувачот

Gjorgi
078214053